Massagetherapie

Bij "gewone" massages ligt de nadruk meestal op ontspanning of fysiek herstel. In mijn praktijk werk ik echter vanuit een andere visie en met een andere intentie.

Hoewel een holistische massage ook bovenstaande uitwerkingen kan hebben, is de intentie van waaruit gemasseerd wordt toch wezenlijk anders. En daar komen we op het terrein van de samenhang tussen lichaam en geest en zijn zaken als bewustwording en heling zeker zo belangrijk.

Binnen een massagesessie kan ik verschillende technieken gebruiken om dit gebied te onderzoeken en te ervaren. Holistische massages kunnen heel goed op zichzelf staan, waarvoor je op afspraak bij mij terecht kunt. Ze kunnen echter ook deel uitmaken van een reeks therapeutische sessies.

AANBIEDING - Maak kennis met holistische massagetherapie

Ervaar nu wat holistische massagetherapie voor je doet. Ontvang 25% korting op je eerste behandeling. Reserveer nu!

Zwangerschapsmassage

In mijn praktijk bied ik ook speciale massages voor zwangeren en onlangs bevallen vrouwen aan. Ik heb hiervoor een specialisatie gevolgd bij Zonnevlecht Opleidingen. Zwangerschap is een bijzondere periode met veel veranderingen in het lichaam. Gedachten, gevoelens en emoties van de moeder, hebben invloed op het welzijn van het ongeboren kind. Als de moeder vredig en ontspannen is, werkt dit door naar het kindje. een massage kan lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap verlichten, en ook geestelijke en emotionele spanningen verminderen.

Uit onderzoek blijkt dat zwangerschapsmassage onder meer positieve effecten heeft op de slaap en zorgt voor minder rugpijn, minder stresshormonen en minder complicaties tijdens de bevalling. Ook blijkt het percentage premature geboortes kleiner te zijn. Een massage verbetert de doorbloeding, waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen beschikbaar komen voor zowel moeder als kind.

Bezoek ook eens mijn Facebook-pagina!