21 mei 2022 | Vrouwendag in Het Aardehuis


Yurt De Glind

Het Aardehuis

Het Aardehuis is een bijzonder gebouwtje, ecologisch vormgegeven en gemaakt van stro en leem. De sfeervolle, ronde ruimte is geschikt voor bezinning, meditatie en muziek, voor kleine groepen tot maximaal 15 personen. Het Aardehuis, dat door de week wordt gebruik als ecologisch kinderdagverblijf, staat op het terrein van biologische stadsboerderij Caetshage in Culemborg.

Culemborg ligt centraal in het land en is gemakkelijk te bereiken met trein of auto.

In het Aardehuis: Je lijf, je kompas 

Ontspanning, verbinding, inzichten en opladen. 

Dicht bij Moeder Aarde, in de warme  omhullende bedding van de ronde ruimte van het uit hout, stro en leem opgetrokken Aardehuis gaan we ons verbinden met dat wat onder de oppervlakte aanwezig is: ons hart, onze buik en onze ziel. Die richtingwijzers mogen gevoeld en gehoord worden. 

Met elkaar vormen we een stevig en warm grid waarin het niet alleen veilig maar ook welkom is om te zijn precies zoals je bent.  

Alles wat we die dag doen staat in het teken van het vinden en ervaren van het eigen innerlijke kompas. We delen, we ont-dekken, luisterend naar elkaar, naar onze innerlijke stem en in directe verbinding met de natuur om ons heen. 

Je gaat ervaren hoe het is om bewust te ontspannen, om los te kunnen laten wat jou niet meer dient en zo tot essentiële of verrassende inzichten te komen. Kernwoorden zijn: aarde(n), verbinding, loslaten, vrouwenwijsheid,  transformatie, voeding voor lichaam en ziel. 

Voeten in het gras

Wil jij:

  • Afstemmen op de boodschap van je hart?
  • Antwoorden/inzichten vinden in jezelf?
  • Dieper kunnen ontspannen?
  • De zachte kracht van een vrouwencirkel ervaren?
  • De stilte ervaren in en om je heen? 

Schrijf je dan snel in voor deze bijzondere dag!

Om iedereen voldoende ruimte en aandacht te kunnen geven is er plaats voor maximaal 6 deelneemsters,

  • Waar: Het Aardehuis, Caetshage, Culemborg
  • Wanneer: zaterdag 21 mei 2022 van 10:00- 17:00
  • Investering: €125 incl thee + lekkers, soep.
  • EARLY BIRD: inschrijven vóór 1 mei € 110
  • Lunch: homemade soep + potluck

.

Ervaringen

De Vrouwendagen eind oktober 2021 en januari 2022 waren prachtige en hartverwarmende dagen. In de verbondenheid ontstond ruimte om stil te staan bij wat er onder de oppervlakte bij ieder aanwezig was.

Ik besefte ineens wat vrouwen in mijn leven hebben betekend. Mijn moeder en ook mijn oma, proberen of probeerden vaak alleen de harde kant (mannelijke kant) te tonen en daarmee een heleboel op te lossen. Dat doe en heb ik ook veel gedaan en precies hier om wilde ik naar de vrouwendag; om de zachtere kant van mezelf ook in het bijzijn van vrouwen te ontdekken en nog meer te voelen. Een onvergetelijke dag voor mij. De verhalen van de andere vrouwen gaven ook inzichten en verbinding. Je begeleiding was heel fijn. Ik heb me zeker gehoord/gezien gevoeld…
-R-


…Deze dag was heel erg van waarde. Ik vond de kleine groep heel fijn. De ontspannen sfeer vond ik heel fijn. Ik hou van duidelijkheid, structuur maar ik heb geen moment willen weten hoe laat het was, welke oefening erna zou komen of zoiets. De sfeer heeft me geïnspireerd. Ik vond het bijzonder dat ik geloofde wat je zei, in bijvoorbeeld dat alles er mag zijn. Dat kost vaak wat tijd bij mij, dus ik voelde me veilig in jouw aanwezigheid…
-V-


…Als men mij vroeg hoe de dag was, was er geen concreet verhaal. Maar wel een voelen… van een hele fijne rust. De chaos, onrust in mn lijf die er al weken zat, was er niet meer zondagavond. En de rust is gebleven. De begeleiding was op een prettige onopvallende manier aanwezig. Gabrielle gaat in op wat er met je gebeurt, wat er met de groep gebeurt. Ze volgt het proces, sluit daarbij aan…
-J-


…Deze dag is zeer waardevol geweest. Ik heb ondervonden dat er nog steeds ‘werk aan de winkel’ is en dat is goed om te weten. Het was mijn eerste keer dat ik zo’n dag heb meegemaakt. Wist dus niet goed wat te verwachten. Het was een prachtig leerzame dag voor mijn innerlijke reis. Jij hebt een fijne manier van begeleiden en ik voel me altijd zeer gewenst door jou. Ik zou zeker weer zo’n dag doen!…
-J-


Contact

Abraham Kuyperstraat 13
4102 EX Culemborg
06 - 3310 1966
info@inlevendelijve.nl

Nieuwsbrief

Registraties

AGB Zorgverlener: 90.045326
AGB Praktijk: 90-53983
VBAG Licentie: 2140101
RBCZ Licentie: 910983R
CBP Meldingsnummer: 1548811

VBAG logo  

rbcz logo