Skip to main content

You are enough, you are worthy, you are beautiful


Martine

“Herinneren dat je je een keuze hebt om te voelen. Dat je een lijf hebt met herinneringen, waarbij je stil kan staan en dan ook weer verder kunt gaan. Dat is wat Gabriëlle me iedere keer laat ervaren tijdens haar behandelingen. Ik vind haar heel kundig en integer. Het is vertrouwd om in haar handen te zijn.”

Holistische massagetherapie

Iedere emotie, iedere ervaring, iedere overtuiging, zelfs iedere gedachte laat sporen na in het lichaam.
Soms is de impact ervan zo diep dat het lichaam het vertaalt als ‘gevaar’ en het letterlijk opslaat en vastzet in een bepaald gebied. Als dat niet op enig moment weer kan ontladen, blijft het lichaam ons aanhoudend vertellen dat er ‘gevaar dreigt’.

Uiteindelijk nemen de signalen het over van de realiteit van dit moment en drukken zich uit in ons lichaam met klachten, spanningen en met als gevolg dat ziekte, lichamelijk en geestelijk, zich aandient.

Letterlijk in contact komen met de sensaties en signalen van het lichaam brengt bewustwording van wat er in jou om aandacht vraagt.
Leren luisteren naar wat het lichaam jou te vertellen heeft kan een grote stap zijn naar een leven vanuit ontspanning en inzicht in wie je werkelijk bent.

Aanraking en massage zijn de directe weg naar het voelende waarnemen van je eigen lichaam en openen de deur naar verzachting, ruimte en liefde voor jezelf.

Kom weer in contact met je lichaam

Massage bij Kanker

Kanker is een ingrijpende ziekte en de behandeling met chemotherapie, bestraling of hormoontherapie laat altijd zijn sporen achter, zowel lichamelijk als geestelijk.

Zowel  fysiek als emotioneel en geestelijk is er vaak grote nood aan ontspanning. Aandachts-volle aanraking helpt het contact met en het vertrouwen in je lichaam herstellen. Bovendien blijkt uit onderzoeken dat het symptomen als pijn, misselijkheid, vermoeidheid, angst en stress kan helpen verminderen.

Mensen met de ziekte kanker kunnen veel profijt hebben van massage. Ook in ziekenhuizen wordt massage als complementaire ondersteuning bij kanker steeds vaker ingezet.
Als massagetherapeut geef ik jou, binnen de beperkingen van de ziekte en de behandelingen een verantwoorde en optimaal afgestemde massage of aanraking waardoor je lichaam niet verder uit balans raakt maar juist ontspant.

Ik ben aangesloten bij het Netwerk Massage bij Kanker. Dit is een kwaliteitsregister van massagetherapeuten die de specialisatie-opleiding hebben gedaan en ruime ervaring hebben in het masseren van mensen die leven met de ziekte kanker.

NB: 4 februari: Wereld Kankerdag.

De hele maand februari geef ik daarom 25% korting op een eerste massage sessie.

Ervaar hoe het is om je lichaam weer liefdevol te laten aanraken.