Wat cliënten zeggen...

"Gabriëlle heeft op een enorm liefdevolle en respectvolle wijze geholpen om mijn vicieuze cirkel van slapeloosheid en stress te doorbreken. Ook ondersteunde ze me bij het drastisch minderen van werkzaamheden. De combinatie van gesprekken en massage is ronduit heilzaam en ook confronterend gebleken. Het is wonderbaarlijk te merken hoeveel je lijf onthult omtrent de diepere drijfveren. Na zo'n acht sessies voel ik dat ik op een heel nieuw spoor ben beland. Ik besef dat de moeheid in mijn lijf het resultaat is van een leven lang tegen de stroom in zwemmen. Deze sessies hebben me geleerd dat ik ook met de stroom mee kan bewegen en dat dat niet eng is."

N.N.


"De eerste sessies voelden als onwennig aan, maar na verloop veranderde dit in vertrouwen. De sessies brachten mij namelijk sereniteit, soms gepaard met emotie maar soms ook zonder gevoel. Gepaard met flashbacks uit het verleden, vanuit mijn jeugd die ik kon verwerken in het hier en nu. Gabrielle werkt vanuit haar hart met veel rust en een luisterend oor. Ze is in staat je een spiegel voor te zetten waar je de kern van je problemen in gaat zien. Bewustwording. Elke sessie eindigend met een behandeling op de massagetafel die mogelijk een emotionele afronding kan hebben met het advies om de dag in rust af te sluiten. Ik begin langzaam mijzelf weer terug te vinden zoals ik ben en zoals ik wil, met vertrouwen, maar dan in mijzelf"

F.H.


"Ik was op zoek naar weer meer balans in mijn leven: een ontspannen lijf met minder knopen die pijn deden, ermee leren omgaan met grote veranderingen in mijn leven, afscheid nemen van iets dierbaars, loslaten en dit sneller te kunnen realiseren dan alleen blijven aanmodderen. En ook kunnen praten zonder continue het verhaal te moeten horen van de ander, “O dat heb ik ook meegemaakt, o dat gaat wel weer over” zodat ik het alsnog niet kan delen. Dat wilde ik even niet, wilde vooruit. Meer rust in mijn lijf krijgen na een aantal stressvolle jaren met spanning in mijn lijf. Handvatten hoe ik met de situatie anders om kan gaan, dan dat ik zelf al deed en niet zo goed ging. Nu voel ik meer ruimte weer, lichter en vrolijker Weer opgeruimd. Minder pijnlijke klachten. Ik ga het gewoon voorlopig zelf weer doen, zonder begeleiding, ik voel dat ik dat weer kan."

I. de B.


"Afgelopen winter begonnen met een massage bij In Levende Lijve. Het is niet alleen massage, maar ze kijkt naar je als persoon in het geheel. Ik zat een periode niet goed in mijn vel en de combinatie psychotherapie en massage waren erg goed. Psychotherapie zit in je hoofd en de massage is je lichaam, alles loslaten van de buitenwereld. Een hele prettige ervaring, ik heb geleerd meer naar mijn lichaam te luisteren, te genieten van de momenten. En de ontspanning die het met zich meebrengt na een sessie is heel fijn. Een half jaar later heb ik nog profijt van de sessies."

J.L.


"In een hectische periode in mijn werk waarin ik erg veel hooi op mijn vork had, lastige besluiten moest nemen en onder grote druk leefde, heeft Gabriëlle mij uitstekend ondersteund. Niet door op de inhoud in te gaan, maar juist door mij te helpen te ontspannen, goed te luisteren naar mijn lichaam en mijn gevoelens. Zodat ik de stress aan kon en keuzes kon maken die werkelijk goed voor mij waren/zijn. Ik heb dingen geleerd die mijn levensstijl verrijken; ik noem dat zelfmanagement. Gabriëlle is een vakvrouw op haar gebied; ze doet haar werk met veel toewijding; je bent bij haar 'in goede handen'."

Huub


"Herinneren dat je je een keuze hebt om te voelen. Dat je een lijf hebt met herinneringen, waarbij je stil kan staan en dan ook weer verder kunt gaan. Dat is wat Gabriëlle me iedere keer laat ervaren tijdens haar behandelingen. Ik vind haar heel kundig en integer. Het is vertrouwd om in haar handen te zijn."

Martine


"Ik kwam bij Gabriëlle terecht omdat ik op zoek was naar een goede massage/masseur. Iemand die zijn vak met liefde doet, weet hoe en waar goed te 'drukken', en graag mensen helpt. Bij Gabriëlle vond ik niet alleen dat, maar ook nog eens echte liefde voor de medemens, iets wat, in mijn ogen, een massage nog een hele extra dimensie geeft. Een massage van Gabriëlle helpt me niet alleen bij mijn rugproblemen, maar geeft me energie en een positief gevoel in het algemeen. Het is gewoon een warm bad waar ik in terecht kom en ik ben haar dankbaar voor haar toewijding en passie."

Monique


"Op advies van de psycholoog ben ik lichaamsgerichte therapie gaan doen. Er was sprake van emotionele overbelasting en ik had veel spanning in mijn lichaam. Het lukte mij niet zo goed meer om contact te maken met mijn gevoel. Na afloop van de therapie ben ik veel beter in balans. Ik ben beter voor mezelf gaan zorgen en kan me meer ontspannen. Ik was best streng voor mezelf en Gabriëlle heeft mij geleerd om met meer compassie naar mezelf te kijken. Verder heb geleerd om meer contact te maken met mijn gevoel en om meer in het "hier en nu" aanwezig te zijn. Gabriëlle veel dank voor dit alles!"

Jannie


"Dankzij de sessies bij Gabriëlle ben ik bewust gaan ervaren waar de werkelijke bron van mijn rug en schouder-klachten zich bevindt: dat was aanvankelijk confronterend, uiteindelijk bevrijdend. Daarbij luistert ze met grote aandacht en zonder te oordelen, geeft goede adviezen (o.a. over voeding) en helpt om verwaarloosde plekken van lichaam en ziel opnieuw tot leven te wekken. Dat het lichaam een seismograaf van de geest is wist ik allang in theorie; bij Gabriëlle heb ik dat in de praktijk kunnen ervaren."

Saskia


"Door mijn werk als musicus heb ik last van mijn schouder gekregen. De behandelingen en gesprekken met Gabriëlle hebben mij heel goed gedaan. Zij kijkt verder dan alleen de fysieke klachten, wat voor mij erg belangrijk en verhelderend is. Omdat zij zelf ook musicus is begrijpt ze wat dit beroep inhoudt en hoeveel het voor me betekent..."

"M"


"Het meer 'bij mijn gevoel komen’, met die therapeutische vraag kwam ik bij in Levende lijve, bij Gabrielle. De intensieve aandacht van Gabrielle zorgde ervoor dat ik niet anders kon dan mij op mijn lijf kon concentreren. Na sommige sessies was ik zo moe dat ik echt niet anders kon dan slapen en bij mijzelf blijven. De richting was aangegeven; voelen wat er op dat moment is en daar niet onder uit kunnen. Gabrielle is er echt voor jou, die tijd van de sessie, die kwaliteit is echt bijzonder en onbetaalbaar!"

M. Zeelenberg

Bezoek ook eens mijn Facebook-pagina!