Hoe verloopt een massage(therapie)sessie?

Ontspanningsmassage

Als je puur een ontspanningsmassage wilt is er eerst ruimte om te vertellen hoe het met je gaat op dat moment en wat je behoefte is. Aansluitend volgt de massage en na afloop krijg je rustig de tijd om weer te "landen" en een glaasje water te drinken voor je weer weg gaat. Er is ook gelegenheid om te vertellen hoe je het ervaren hebt.

Holistische massagetherapie

Kom je voor een sessie met therapeutische inslag, dan reserveer ik de eerste keer extra tijd voor een intake-gesprek. Hierin probeer ik een goed beeld van je te krijgen op fysiek en geestelijk niveau. Daarnaast zal ik de nodige toelichting geven op mijn manier van werken. Alle volgende keren is er ruimte om te vertellen hoe het sinds de vorige sessie met je is gegaan en hoe het op dat moment met je gaat.

Aansluitend volgt de massagetherapie-sessie. Naar aanleiding van het voorgesprek kijken we welke vorm van massage voor dat moment goed voelt: een bepaalde (deel)massage, een mengvorm van diverse massagetechnieken, of wellicht een voetreflexbehandeling. Na afloop is er tijd om rustig bij te komen en iets te vertellen over hoe het voor je is geweest. 

Al met al duurt een sessie op deze manier ongeveer 75 minuten. De eerste afspraak met intake zal echter wat meer tijd vragen, namelijk zo'n anderhalf uur.

Eigen verantwoordelijkheid

In iedere massagesessie is er een wisselwerking tussen jou en mij, waarbij ik vanzelfsprekend de verantwoordelijkheid draag voor mijn handelen en jij de verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid en welbevinden. Daarmee raak je ook aan je eigen proces van bewustwording en heling van binnenuit.

Cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een bijzonder cadeau? Geef dan de speciale bon voor een massage van een tijdsduur naar keuze! Gemakkelijk, origineel, verrukkelijk...

Verkrijgbaar op aanvraag, geldig tot 1 jaar na dagtekening.  

Bezoek ook eens mijn Facebook-pagina!