Skip to main content

Vrouwendag | VEILIG IN JE LIJF

Schrijf je in voor de vrouwendag

VEILIG IN JE LIJF

Vrouwendag | VEILIG IN JE LIJF

Landgoed Bleijendijk Vught

Dochter, zus, moeder, partner, vriendin…
Je vervult als vrouw zoveel rollen in dit leven. En er wordt nogal wat van je verwacht… Waar ben jij eigenlijk ZELF gebleven? Soms is het tijd om terug te keren naar je kern. Los van alle verwachtingen – die van anderen en ook die van jezelf – gewoon zijn zoals je bent. Zonder druk. Zonder opsmuk. Als vrouw is het belangrijk om in de omgeving van andere vrouwen diep in je eigen essentie te kunnen zakken en je plek in te nemen. Dat is wat je ervaart tijdens de Vrouwendag.
 
Op deze dag ontdek je dat je eigen lijf de veilige haven kan zijn waarin je je weer verbonden voelt met jezelf. Daar mag je in ontspannen terwijl je niets weg hoeft te stoppen of te veranderen. En van daaruit is verbinding met de ander een veilige optie.
 
Wat brengt de dag jou?
Door de mix van lichtheid en diepte kom je op adem. Je landt in je lijf want dat is je fundament, je basis. Daar is alle tijd voor, jouw eigen tempo is je leidraad. Met uitnodigende oefeningen, bewegen en stil zijn, ontdek je steeds meer van je eigen waarheid. En juist in het samen zijn met andere vrouwen ervaar je dat je niet te veel, te intens, te anders, te licht of te zwaar of wat dan ook bent. Een cadeau voor je eigen doorgaande proces op een inspirerende plek, in contact met de ons omringende natuur. Vandaag ben ik je gids naar dieper vertrouwen in je mooie zelf.
 
Step by step of in volle vaart?
Je true colours; diep van binnen liggen ze te wachten om aan het licht te komen. In die reis met jezelf en de ander ontstaat er beweging en ontdek je welk verlangen en welke kracht klaar liggen in jou. Er is ruimte voor je eigen inbreng en diepte die ook via het lichte en het speelse worden gevoed en ervaren. Maak je vandaag een spurt, zet je een ieniemienie stapje of maak je juist helemaal pas op de plaats? In elkaars aanwezigheid is er zoveel te leren, te ontvangen, te delen. Kom thuis in jezelf, in je eigen-(w)aardigheid.


  • Waar: Landgoed Bleijendijk in Vught
  • Wanneer: tot nader bericht uitgesteld
  • Investering in jezelf: € 169,- 
  • Inclusief: gebruik van alle materialen (zoals matjes/kussentjes, dekentjes), koffie, thee en snacks, homemade soep
  • Potluck lunch: iedereen neemt iets (vegetarisch) mee dat ook gedeeld wordt voor een altijd verrassende tafel van overvloed.

Zodra wij als volwassen vrouwen ons verbinden met onze kwaliteiten, talenten en onze natuurlijke staat van zijn / onze plek innemen, kunnen wij ontspannen en rolmodellen zijn voor de volgende generatie
– Clarissa Pinkola Estés –


’t Jagershuis is een houten gebouw met een prachtige lichtinval in een stille rustgevende groene omgeving.

Landgoed Bleijendijk ligt zo’n 9 km ten zuiden van Den Bosch en is goed te bereiken met de auto of met een ov-fiets vanaf station Den Bosch (35 min.) of station Vught (15 min).